top of page

Turnuvaya ve Liglere katılmanın size katacağı 10 şey

Turnuvaya ve Liglere katılmanın size katacağı 10 şey

1. Her Turnuvadan sonra Bir espor Ligi başlar ve turnuvadan kendini kanıtlayan takım ve oyuncular bu Lige katılabilme fırsatını öncelikli olarak yakalar.
2. Profesyonel espor takımlarına katılmak ve oyun dünyasının içinde yer almak isteyenler için turnuvada kazandıkları tecrübeler ve dereceler Özgeçmişlerinde önemli bir belge olacaktır.
3. Liseler arası espor turnuvalarına katılan takım ve oyuncuların Okul takımlarına girebilmek için kendilerini kanıtlayacağı bir fırsat olacaktır.
4. Okulların rakip okullardan transfer etmek istedikleri takımlar ve oyuncular olması muhtemeldir ve bu durumda okul yöneticilerini etkileyebilecek performans ya da fikir edinmek için bakacakları istatistikler yine turnuvadaki kazandığınız tecrübe ve derecelerinizdir.
5. Her gün arkadaşlarınızla oynadığınız oyunu daha eğlenceli ve rekabetçi bir ortama oynayabilme fırsatını bu turnuvalarda bulabilirsiniz.
6. Halı sahada haftalık futbol ritüellerini anlatan sporcu kitlenin yanında esporcu olarak sizlerin de etkili bir kas refleksi ve kas hafızasına sahip olduğunuzu bunun karşısında bir futbol liginin veya turnuvasının olduğunu kimse duymazken espor organizasyonunun genç kitlenin dışında da kabul edilmiş ve duyulmuş olması aynı zamanda saygın bir yer edinmeye başlamasında sizlerin etkilerinden bahsedebilirsiniz.
7. Turnuvalarda yapacağınız dereceler ve kazanacağınız para ve ekipman ödülleri ile ailelerinize espor’un ve oyunların aslında düşündükleri gibi olmadığını anlatmak yerine göstermiş olabilirsiniz.
8. Artık okullarda futbol basketbol vb. takımlar gibi eSpor takımları olacak ve sizler bu spor takımları arasında en değer gören ve okula en büyük reklam ve başarı katkısını sağlayan öğrenciler olacaksınız.
9. Sadece 4 şehirde reklam harcamaları Yıl toplamında yarım milyonu bulması planlanan organizasyonumuzun kazanan takım/oyuncu larda reklamlarda yer verilecek ve diğer şehirlerde de tanınmış takım ve oyuncular olacaksınız.
10. Üniversite başvurularında bazı özel üniversitelerin bizim turnuva ve liglerimizde başarı ve derece sağlamış oyuncular için %50 nin üzerinde burs anlaşmalarından yararlanmaya başlayabilirsiniz. (Üniversite isimleri Temmuz ayında acıklanacak)
bottom of page